Kosaram
Kiscsillag

 1. 0
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
« »

Media megjelenesek

ForHer Szandra első látásra három dolgot is megszeretett a PihePuha PelusPárnában

 • Published in
 • Írta: MNL b&m
 • Kategória: Media megjelenesek
 • Találatok: 1015

Monello baby&more pihepuha peluspárna (először a Mommy Mia boxban)
Az első dolog, ami megtetszett ebben a peluspárnában, az az élénk színe, a második, hogy mennyire nagyon puha, a harmadik pedig az, hogy az egyik fele tulajdonképpen egy textilpelenka, így több mindenre is használható. Bár ez is inkább kisebb babáknak jó, de az ő esetükben használható büfipelusként, de tehetjük akár a baba feje alá kiságyban, ülésben, bárhol. Sőt remekül használható útközben pelenkázáskor, vagy egyszerűen csak alvós rongyiként. Lilinél igazából már megvan az a kis takaró, ami betölti ezt a funkciót, úgyhogy egyelőre erre peluspárnára még nem kattant rá, de ki tudja... :)

Az idei első piknik

Hogyan Piknikezett velünk a Maison bloggere Bitay Andi kisfiával Dáviddal? 

 

"Azt azonnal tudtam, hogy nagyon praktikus megoldás a hurcolásra, mivel egy kis zsákba összehajtogatható. Az viszont meglepett, hogy ennek ellenére kihajtogatva milyen nagy és milyen kényelmesen elférünk rajta. Ráadásul vízlepergetős anyagból készült, így nem aggódtam amiatt, mit rejt a fű alattunk :) ..."

Bővebben>>

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook