Kosaram

Köszönjük, hogy megosztjátok velünk a Monello élményeiteket!

 

„Megérkezett a nyeremény már alig várjuk, hogy jó idő legyen, tudjuk a szabadban használni
Köszönjük!”

„Az új passzés kis egy álom. Gyönyörű a színe, és olyan jó hogy sétálás közben is melegen tartja a gyerkőcöt. Köszönjük”

„Szeretjük nagyon!”

Nekünk is van kuponunk és sok mindent kinéztem már. Örülök, hogy vártam eddig, így a nyári kiscsillagot és az új piknikplédet is meg tudom rendelni.

„Végigjártuk az IKEAt, Levi elaludt az új kiscsillagjában sajnos nem volt kapható az etetőszékre való párna, de rájöttem, hogy a kinőtt kiscsillag tökéletes az IKEA antilop etetőszékre!”

„Remélem, hogy lesz még hűvösebb idő, hogy tudjuk még használni a csillagunkat! Imádjuk! Tóth Krisztián 8 hetes 55 cm (kb) Kiscsillagunk:68cm”

 

 

"Nagyon jó puha a peluspárna, biztos megnyugtató lehet a piciknek ezt gyűrögetve elaludni. Autóban, utazáskor is szükséges kellék a kis rongyink."

 „Tökéletes megoldás, amikor eső előtt meg kiszaladunk kicsit hintázni! Kedves Eszter! Jázmin most 1 éves, kb. 80 cm, a kiscsillag pedig 92es.”

#bárholbàrmikor#elsőhomokozáskor  És a hintában is, Miron 10 hònapos, 10 kg és 76 cm. A kiscsillag 80-as méretű.”

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook