Kosaram

Anyáknapi -20%-os nap

Az utolsó tavaszi -20%-os kedvezményes nap a Monello baby&more-nál
 
Drága Monello Mamik!
 
Sokat gondolkodtunk,  végül úgy döntöttünk, hogy mi mással is köszönthetnénk titeket, mint egy -20%-os nappal Anyák napján, 2017.05.07-én egész nap, azaz 0.00 órától - éjfélig, minden webshopos vásárlás esetén, MINDEN TERMÉKÜNKRE vonatkozóan.
Az alábbi kuponkók segítségével tudjátok majd érvényesíteni a -20%-os kedvezményt.
Az árengedmény a webshopon jelenleg is látható árakból jön le, így már előre tudtok tervezni.

 

KUPONKÓD: Anya01

 

 

Egyszerre csak egy kuponkód használható fel. A kedvezmény más kedvezményekkel és akciókkal például BabaMama Tudakozó Klubkártya, nem vonható össze. 
A kódot megrendeléskor, a termék(ek) kiválasztása után, a bevásárlókosárban, a termék lista alatt található „Adja meg a kuponkódját” mező mellé kell beírni, utána pedig a mellette található fekete „MENTÉS” gombra kell kattintani. Így már él is a kedvezmény.

 

 A nagy számú megrendelés miatt nem biztos, hogy tartani tudjuk majd a szokásos 3-5 napos kiszállítási időt, de amennyiben hosszabb lesz a kiszállítás, úgy arról értesíteni fogunk mindenkit, köszönjük a megértéseteket.
Az akcióval együtt az új Tavaszi limitált szériás Élménygyűjtő Piknikplédek is megérkeztek! Ezeket is -20% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni. Annyian kértétek, így a piknikpléd hordozó zsákjából szuper vagány gymbag táskát varázsoltunk, hogy praktikusabbá tegyük nektek a cipekedést!

 

 

Megérkeztek a Mintás Monello baby&more PihePuha PelsuPárnák is, melyeket szintén -20% kedvezménnyel tudtok most megvásárolni!
A Monello babymore Pihepuha Peluspárna büfiztetéshez használva, puha anyagának köszönhetően nem nyomja meg az újszülött baba fejét a vállunkra, kulccsontunkra helyezve, és a büfi tartalma sem üt át a ruhánkra. Használható még autósülésben, babakocsiban fej alá párnának, pelenkázó alátétnek és Pihepuha ölelő rongyinak is.

 
Nagy szeretettel készülünk erre a napra, reméljük Ti is szeretni fogjátok az Akciónkat!
XXX

 

Itt meg is tudjátok nézni, hogy milyen csökkentést jelent a -20%:

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook