Kosaram

Kézkidugós Kiscsillag minden méretben

Igen, a hír igaz, mostantól minden méretben megvásárolható a Kézkidugós Babamelegítő Kiscsillag

 
Ez a jó hír, nem csak a nagyobb babák anyukáinak szól, akik már használják a kezüket, ezért zavarta őket, ha fedve volt a kicsi kezük a kiscsillagban.
Ti kértétek ezt a verziót, és miután a Ti kérésetek számunkra fontos, így mi el is készítettük nektek. 
 
Közben a sok - sok visszajelzés alapján úgy döntöttünk, ha ennyien szeretnétek, akkor minden méretnél (62, 68, 74, 80, 92) lehetővé tesszük a nyitott kézvégű modell megvásárlását.
Ennek a pici méretekenél főleg az ujjszopós babák anyukái örülhetnek.

Persze ezzel a plusz alternatívával tudjuk, hogy sokaknak plusz döntési nehézséget okozunk, mert ki tudja előre, hogy cumizni fog, vagy ujjszopós lesz a babája, és mi van ha elalváskor leginkább csak bekuckózik és már alszik is és ezért eleinte jobb ha zárt a kiscsillag ujja vége.
Fontos kérdések ezek, ezért is döntöttünk úgy, hogy kidolgozunk egy újabb modellt. De erre még várni kell egy kicsit...

                 

 De mi az átlag, ki milyet választ?

Talán az igazság valahol itt a kettő között van, ahogy azt alább Levente fotóin is láthatjátok. Picikének (62-68) még zártat használt, de ahogy már nagyobb fiú lett és a kezét elkezdte használni (80, 92-es méret) már nyitott kézvégűt választott neki az anyukája Ildikó. A 74-es szokott átmeneti méret lenni, mert ez általában a babától függ, hogy milyen típus. A koraszülött babáknak való 52, 56-os Picicsillag méretek pedig csak zárt kézvéggel érhetőek el, ezen egyelőre nem is tervezünk változtatni, csak egyedi kérés esetén. De erre még nem került sor, hiszen annyira picurkák ebben a korban, hogy igazából nekik az egyenletes meleg fontosabb, minthogy kinn legyen a kezük.

                         
                      
Az itt látható képeket mind a Ti mondtátok rovatunkból szemezgettük, hogy láthassátok hogyan is néz ki "élesben", használat közben ez a kézkidugós modell.
 

 

Küldj Te is képet a Monello Kiscsillag babádról!

 

Természetesen nagyon örülünk neki, ha ti is küldtök nekünk fotót és rövid kis üzenetet arról, hogy ti miért szeretitek a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagot és miért választottátok a nyitott kézvégű modellt. Ez nagyban segíti más anyukák vásárlási döntését, mi pedig nagyon hálásak leszünk...
 
...és készítünk róla egy montázst, amit kipostolunk a Facebook oldalunkra, bizonyos esetekben az Instagram oldalunkra is, és ide a Ti mondtátok aloldalunkra, vagy a webshopra a termék leírásokhoz. A fotókat beérkezési sorrendben postoljuk ki, naponta 1 maximum 2-nél többet nem rakunk ki.

Milyen színekből tudok választani kézkidugóst?

 

Bár itt nem láthattok minden színben fotót, de jelenleg minden méretben és minden a webshopon megvásárolható Babamelegítő Kiscsillag színben és mintában megvásárolható a nyitott kézvégű vagyis kézkidugós modell is.

 

 
Ha érdeklődsz a Kiscsillag után, akkor a döntésedet segítheti a webshopon a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagok termék leírásánál található szöveg.
 
Nyitott vagy zárt?
Mi a Ti kéréseiteket tartjuk szem előtt, ezért is örülünk neki nagyon, hogy amióta elérhetőek ilyen sokan választottátok, főleg a nagyobb méreteknél a nyitott kézvégű modelleket. Nem is kérdés, hogy megérte -e bevezetni, a fotóitok pedig önmagukért beszélve adják át a Ti örömötöket, ami ezáltal a miénk is. Köszönjük!
Hajrá! Kiscsillagokra fel!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook