Kosaram

Naaagy Nyári Akció

Drága Monello Mamik,
 
még javában tombol a nyár! És tudjuk sokan nem tudtatok eljönni a legutóbbi Pici Piacra, ezért úgy döntöttünk, hogy készülünk nektek egy igazi NAAAGY NYÁRI AKCIÓVAL!

 

Ez az akciónk most kivételesen csak 4 kiemelt termékünkre vonatkozik, de azon belül minden szín és minta verzióra:
- Élménygyűjtő Piknik Pléd, Óriás kapucnis törölköző, PihePuha PelsuPárna és a Kényeztető Karpárna került bele most az akciós kalapunkba.

 

ezúttal az AKCIÓT egy kedves, nyári vendég a BerryBon - The vitamine bonbon fűszerezi meg.

 
Nézzük a részleteket!
Az akció a WEBSHOPON leadott rendelésekre vonatkozik. A folyamat ugyanúgy működik, mint egy normál rendelésnél a következő két különbséggel:

 

1# mert annyira jófejek vagytok így újabb kedvezményes vásárlással szeretnénk kedveskedni nektek, még pedig a webshopon jelenleg is látható árakból, az alábbiak szerint:
  • 1db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 10% kedvezményt adunk a szokásos árainkból. Ez esetben használjátok az NYÁR10 kuponkódot.
  • 2db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 15% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az NYÁR15 kuponkódot.
  • 3db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = 20% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az NYÁR20 kuponkódot.
AZ AKCIÓ GLS KISZÁLLÍTÁS és ÁTVÉTELI PONTOS átvétel esetén is érvényes!

 

 

2# a szállítási módnál az ÁTVÉTELI PONTON történő szállításokhoz tudjuk CSAK a naaagy nyári meleg miatt a BerryBon csoki bonbont szállítani, mert félő, hogy GLS kiszállítás esetén nem bírnák ebben a melegben és a vitaminok, antioxidánsok egyesülnének a csomagoló anyaggal...
Továbbá, fontos megjegyezni, hogy a BerryBon-ok is csak a készlet erejéig rendelhetőek. A rendelés folyamán a megrendelések beérkezési sorrendjét fogjuk alapul venni.

 

A BerryBon - The vitamine bonbon

 
Tudtátok, hogy létezik praktikus finomság?
Praktikus és több funkciós, mint amilyenek a Monello baby&more termékek is.
Ha az ember folyamatosan csokoládés dolgokat akar enni, akkor szüksége van egy nagyon jó indokra. Ezért a BerryBon csapata készített egy olyan bonbont, amibe kódolva van a kifogás – hiszen a BerryBonban a csupa egészséges antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsök mellett még D3- vitamin is van.

A különleges naaagy nyári akciónk keretében, pedig most EGY doboz BerryBon áráért 2 DOBOZ BerryBont adunk a megrendelt Monello baby&more termékekkel együtt. Vagyis 1et fizet, kettőt vihet az ÁTVÉTELI PONTUNKRÓL (1026, Budapest, Riadó utca 7.)
Ez egy igazán kiváló alkalom arra, hogy megismerjétek ezt a különleges és praktikus finomságot, mely szintén magyar kézműves termék, ahogy a Monello baby&more termékek is.
 
Egyszerre csak egy kuponkód használható fel. Nem megfelelő kódfelhasználás esetén a rendelés összegét korrigáljuk. A kódot megrendeléskor, a termék(ek) kiválasztása után, a bevásárlókosárban, a termék lista alatt található „Adja meg a kuponkódját” mező mellé kell beírni, utána pedig a mellette található fekete „MENTÉS” gombra kell kattintani. Így már él is a kedvezmény.
 
Az akció csak webshopos vásárlás esetén, 2017.08.07 hétfő 0.00 órától - 2017.08.08. kedd éjfélig vagy a készlet erejéig tart. Más akciókkal össze nem vonható. Egyszerre csak egy promóciós kód használható fel.
Az akció esetén is választhatjátok az ELŐRE UTALÁSOS fizetési opciót épp úgy, mint a helyszínen történő ingyenes UTÁNVÉTELT.
 
Irány a webshop!!!!
Hajrá Csajok!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook