Kosaram

ON-line Piaci Monello nap

 
Drága Monello Mamik!
 
Sajnos a PICI PIAC szeptember 10-ei vásárán mi most NEM tudunk részt venni, mert képzeljétek már olyan sok hazai designer márka van kinn, hogy nem jut mindenkinek hely, de az biztos, hogy a következő Pici Piacok valamelyikén ismét ott leszünk. Viszont ennek a dátumát sajnos még nem árulhatjuk el nektek.

 

 
Bár régen minden egyes Pici Piacon ott voltunk, már-már veteránnak számítunk, újabban sajnos csak minden harmadikon lehetünk majd ott, a fenti okok miatt :(
 
Nagyon szeretünk veletek találkozni, mert fontosak a visszajelzéseitek. És tudjuk, hogy nektek is fontos, hogy személyesen is meg tudjátok nézni, tapizni, pihe-puházni a Kiscsillagokat, Poncsókat, Peluspárnákat. Külön öröm a visszatérő piacozókkal találkozni, akiket először még nagy - kis pocakkal, következő alkalommal pedig már babával látunk és a termékeinkkel kapcsolatos visszajelzéseiteket hallgatjuk.

Nagyon sokat jelentenek nekünk, mert annyira kedvesek, pozitívak vagytok! Nektek is könnyebb meghozni a vásárlással kapcsolatos döntéseiteket, amikor a kezetekben tudjátok tartani a termékeinket és személyesen is meg tudtok győződni azok minőségéről. Beszélgetni tudunk azok használatáról, a Kiscsillag méret választásáról, az igény szerinti szoptatásról vagy akár csak a picinyekről úgy általában.
De ne csüggedjetek!!!! Kárpótlásul egy különleges kedvezménnyel szeretnénk meglepni Titeket, Monello Mamikat!

 

 -5%, -10%, -15% Nézzük a részleteket!

 


ON-LINE AKCIÓS NAPPAL készülünk nektek, akik 2017. szeptember 10-én, vasárnap 0.00 - éjfél között a webshopunkon vásároltok majd, ezzel próbálunk kárpótolni titeket azért, hogy most személyesen nem tudunk találkozni.
Az akció, minden, jelenleg a webshopon látható termékünkre vonatkozik! Az árakat sem változtatjuk, így már előre tudtok kalkulálni!

 

  • 1db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = -5% kedvezményt adunk a szokásos árainkból. Ez esetben használjátok az Pici05 kuponkódot.
  • 2db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = -10% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az Pici10 kuponkódot.
  • 3db Monello baby&more(c) termék vásárlása esetén = -15% kedvezményt adunk a teljes végösszegből. Ez esetben használjátok az Pici15 kuponkódot.
AZ AKCIÓ GLS KISZÁLLÍTÁS és ÁTVÉTELI PONTOS átvétel esetén is érvényes, és ELŐRE UTALÁSSAL épp úgy tudtok fizetni, mint UTÁNVÉTELLEL!

 

 

A kuponkódot a termékek kiválasztása után, a bevásárlókosárban a termék lista alatt, bal oldalon található, "Add meg a kuponkódot" mezőbe írjátok be kérlek, majd nyomjátok meg a mellette, balra található, fekete "MENTÉS" gombot. És már aktiválódik is a megfelelő kedvezmény.

Egyszerre csak egy kuponkód használható fel.  A kedvezmény más kedvezményes kuponokkal pl.: Baba Mama Tudakozó Klub Kártya kupon, nem vonható össze, a kedvezmények nem adhatóak össze.
Nem megfelelő kódfelhasználás esetén a rendelés összegét korrigáljuk.

 

IRÁNY A WEBSHOP

 

És ne felejtsétek! PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT biztosítunk, így ha nem lennétek megelégedve a megvásárolt termékünkkel (ami természetesen kötve hiszünk :), és még nem használtátok, a kiszállításnak megfelelő állapotban van, akkor az árát visszafizetjük nektek.
A PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁNKRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ.

 

 

CSAK a Pici Piac napján, 2017. szeptember 10-én vasárnap 00.00 órától éjfélig! SAVE THE DATE!

 

Figyelem! Az AKCIÓS NAPON leadott rendeléseknél elképzelhető, hogy nem tudjuk tartani a szokásos 3-5 munkanapos szállítási időt. De mindenkit előre értesíteni fogunk, hogy nagyságrendileg mikorra számíthat a csomagjára. Köszönjük a megértést!

 

KÖRBENÉZEK A TERMÉKEK KÖZÖTT

 

More in this category: « ÚJ 2in1 Zárt-Nyitott Kiscsillag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook