Kosaram

Items filtered by date: szeptember 2016

Találkozzunk a Monello_Moms Instagram oldalunkon!

 • Published in Rólunk
 • Published in
Kövess minket Instagramon is a monello_moms oldalunkon, hogy minél több Monello Mami fotóját oszthassuk meg veletek. Nem csak a Monello baby&more termékek, hanem mindenféle a Monello Mamik mindennapjairól, okos, vicces, praktikus megoldások, könnyek és mosolyok, minden az átlagos de szuper Anyukákról :) #monellomoms #Monellobaby&more
Találkozzunk a Monello_moms Instagram oldalunkon.

Lájkolj minket a Facebookon is!

Fizetési és szállítási módok

 • Published in Rólunk
 • Published in
FIZETÉSI opciók
Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •         előre utalás
 •          utánvétel készpénzzel
 
SZÁLLÍTÁSI és ÁTVÉTELI opciók
Az alábbi szállítási opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •          Monello baby&more Átvételi pont
 • GLS csomagküldő szolgálat
 

ELKÖLTÖZTÜNK! Az átvételi pont címe: POPGROUP | H-1023 Budapest, Riadó utca 7.
A Széll Kálmán tértől 15 percre BKV-val.
Google helymeghatározás:
https://www.google.hu/maps/place/Budapest,+Riad%C3%B3+u.+7,+1026/@47.5224554,18.9928424,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dece3ed72c71:0xf0c9500ce8bbc2d3!8m2!3d47.5224518!4d18.9950311Ez egy sötét téglás épület ez egy irodaház, a recepcióra belépve a POPGROUP-ot és Karácsony Vikit kell kérni, ő fogja átadni a csomagot.
A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

Parkolni az irodaház előtti felhajtón sajnos nem szabad, de az utcában ingyen lehet parkolni.
BKV-val megközelíthető a Pasaréti téri megállótól az 5-ös busszal, vagy a Kelemen László utcai megállótól a 61-es, 129-es villamossal. A Pasaréti téren egy Aldi szupermarket található.
5-ös busszal Pasaréti téren kell leszállni, és vissza felé kell sétálni, van egy zebra az úton ott átjönnek és besétáli az úton. 61-es villamos illetve 129-es busszal el kell jönni az Akadémia megállóig és ott kell átsétálni a parkon, hátulról elhaladva az HBO mellett leghátul lesz, nagy üveges irodaház.

Átvételi pont nyitva tartása:
H-P: 10.00 - 17.00

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.
Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon, a fent írt számon. Vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

SZÁLLÍTÁSI / ÁTVÉTELI OPCIÓK ÉS DÍJAIK
Alább részletezzük, hogy melyik szállítási opció mennyibe kerül:
 •          Monello baby&more Átvételi pont – 0Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás előre utalás esetén - 1200Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás utánvétellel - 1575Ft
 
FIZETÉSI opciók azok díja a SZÁLLÍTÁS és csomag ÁTVÉTEL függvényében
 •           előre utalás – 0Ft – mindegyik szállítási mód esetén válaszható. A csomagodat akkor indítjuk útjára, amikor a megrendelés összege beérkezett hozzánk.
 •           utánvétel készpénzzel – Monello baby&more átvételi pont – 0Ft,
 • utánvétel készpénzzel - GLS csomagküldő szolgálat kiszállítása esetén +375Ft
 •    
 • További információ: GYIK és ÁSZF

 

Monello baby&more szeretettel anyukáktól anyukáknak

 • Published in Rólunk
 • Published in

A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.
 
Termékeinket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a kezetekbe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.
 
Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? Mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.

 
Ismerd meg termékeinket:
Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag©
 
Monello baby&more Szoptatós-hordozós Poncsó Soft©
Monello baby&more Szoptatós-hordozós Poncsó Light©
 
Monello baby&more PihePuha PelusPárna©
 
Monello baby&more Nyakba Törölköző©
Monello baby&more Óriás kapucnis Törölköző©
 
Monello baby&more Növényszoknya©
Monello baby&more Autósülés letakaró©
Monello baby&more Élménygyűjtő PiknikPléd©
 
 
Megköszönjük, ha lájkolsz minket a Facebookon, követsz minket az Instagrammon és megosztod a postjainkat, cikkeinket, fotóinkat, hogy ezáltal minél több anyuka megismerhessen minket.
www.facebook.com/Monellobabyandmore
www.instagram.com/monello_moms/
 

Ti mondtátok

Ha küldesz nekünk fotót a termékeinkről használat közben rövid leírással, amit mi közzétehetünk, azzal a többi anyukát is segíted, hiszen a leghitelesebb információ forrás mindenki számára a Ti visszajelzéseitek.

 

Nézz bele a vásárlói visszajelzésekből készített összeállításunkba.

Jelenleg itt a webshopon és vásárokon, kiállításokon keresztül tudsz Monello baby&more©  terméket vásárolni.

 

Hordozó kendős úti rongyi a PihePuha PelusPárna Csireknél

 • Published in Media
 • Published in

 

"Nagy hasznát vesszük még a Monello pihe-puha peluspárnájának. Mostanában Bora nagyon ragaszkodik, főleg elalváshoz egy hatalmas puha takarójához, van hogy a kisasszony a csatos hordozóban utazva egy egész takarót magával cipelve vonul végig az utcán. Na, ennek vethet véget a peluspárna, ami szintén olyan puha, mint a szóban forgó takaró, de mérete jóval praktikusabb."

 

A cikk a Csirek.Me oldalán itt olvasható.

Érdekel a PihePuha PelusPárna.

A Monello baby&more anyukái

 • Published in Rólunk
 • Published in

Mostanában divatosak az anya-lánya együttesek. Mi is ilyenek vagyunk, csak mi 36 évvel ezelőtt alakultunk, ugyan akkor még nem tudtuk, hogy 33 évvel később egy közös vállalkozásba is fogunk, kihasználva, hogy mindketten azt tudjuk csinálni, amit szeretünk, és amihez értünk.

 

A fotó ugyanazon a kőfalon készült, 36 év elteltével.
 
Albert Zsuzsa, az édesanyám, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt.

 

 

Az új termékek fejlesztése során nagyon fontos az a szakmai tapasztalat, amit ő elsajátított az évek során. Nincs olyan, amit ő ne tudna megvalósítani. E miatt sokszor készítünk egyedi megrendeléseket is. Például az egyik legújabb termékünk is egyedi megrendelésnek indult, még a webshopra sem került fel és már az 5. megkeresést kaptuk, így szájról – szájra terjedve. Szorosan együttműködünk az anyukákkal, minden új terméknél bevonjuk őket, így tökéletesítve azokat.

 

 

Én, Voit Eszter közgazdászként végeztem. 15 év a reklámszakmában, 4 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 3 éve pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életembe. 2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek.

 


 

Igyekszem felvenni a ritmust, amíg alszanak, örökös lelkiismeret furdalással, mert egyszerűen nem bírok annyi időt szánni rá, mint amennyit szeretnék, de mégis hajt a vágy és csinálnom kell. Feldob, boldoggá tesz és harmonizál.  Sok-sok tervvel és most, hogy az ovit kezdték talán már több idővel is?!! (nyihihhhi…)

 

 

A húgom nem csak a magánéletem fontos szereplője, de a Monello baby&more legfőbb inspirátora, nőként és anyaként teljesen megért, bátorít, lelkesít, kész ötletekkel segíti a munkámat. De ha úgy alakul, akkor segít a rendezvényeken, vásárokon, piacokon, csomagokat állít össze és postáz, kiszállítást intéz.
Mindketten szeretjük a praktikus dolgokat. A márka filozófiánk is a „Praktikus gondoskodás” jegyében zajlik. Az első termékünket a Monello baby&more szoptatós poncsót is a „szükség szülte”, 3 éve még egyáltalán nem voltak kaphatóak nálunk ilyen jellegű termékek, a kisfiamat pedig igény szerint szoptattam, de nem akartam feladni azt sem, hogy gyakran kimozdulhassak otthonról és a szemérmesebb kategóriába tartoztam, nálam ez annál intimebb volt, mint, hogy bárhol előkapjam. Főleg újszülött és kisbabáknak szóló termékeket készítünk, jelenlegi kedvenc a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag, aminek puhaságába első tapintásra beleszeretnek.

 

De ahogy a fiaim nőnek, új és új termékekre születik igény. Ilyen kis - és nagy gyerekeknek szóló termékünk a Monello baby&more Óriás kapucnis törölköző, ami fél évestől, akár iskolás korig is jó, mert hatalmas méretének (140x90 + 30cm kapucni) köszönhetően nagyon jól belebugyolálhatóak a gyerekek. Hiszen attól, hogy megnőttek még vizes lesz a hajuk fürdés közben, így nekik is jár a kapucni.

 

 

Az anyasággal értettem meg igazán az édesanyámat, hogy anno mit miért csinált úgy, ahogy, és hogy ez mekkora erőfeszítést, odafigyelést, türelmet igénylő dolog. Ez a fajta „anya empátia” szerintem igazán csak az anyukák között tud működni, addig hiába látod, hallod, nem tudod teljesen átérezni.
Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy önállóan tudok alkotni és ezzel más anyukáknak segíteni, megoldást nyújtani a mindennapokban. Hálás vagyok, hogy ezáltal több időt tudok a fiaimmal tölteni és így ők egy sokkal kiegyensúlyozottabb anyukát kapnak vissza.
Azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll... Mögöttem olyan férfi áll, aki a háttérből úgy segít engem, hogy meghagyja ezt az én játszóteremnek és hagyja, hogy szabadon szárnyalhassak miközben tudom bármikor számíthatok rá legyen szó a fiaink teljes ellátásáról vagy akár egy üzleti javaslatról. Bár tudom nehezére esik, de tiszteletben tartja és ez nagyon fontos nekem.
 
Anyával egymásért is csináljuk a Monello baby&more-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásunknak. Támogatjuk, inspiráljuk, kiegészítjük egymást. Egy újabb kapcsolati szintet léptünk azzal, hogy közös vállalkozást irányítunk, egy újabb szoros kapocs, ami az anya – lánya együttesünket erősíti, akár divatos, akár nem.

 

Íme a termékkínálatunk.

Megtalálsz minket a Facebookon is

 

DRESS N' GO

 • Published in News
 • Published in
A MONELLO baby&more  BABAMELEGÍTŐ KISCSILLAG praktikus megoldás a baba gyors felöltöztetésére. DRESS N' GO
Csak bele kell bújtatni a kicsi lábacskákat és kezeket és a baba máris utazásra kész, úgy, hogy közben szabadon mozoghat, nincs beszorítva plusz ruha rétegekbe. Így elkerülhető a hosszadalmas öltöztetési procedúra, ami főleg akkor bosszantó, ha a babát azért öltöztetjük fel, hogy utána 5 perc múlva újra levetkőztessük, például amikor a kocsiba kivisszük az autósülésben, vagy onnan bevisszük. Babakocsiban altatjuk, baba úszás után, légkondícionált helyiségbe visszük. Megkezdjük a baba levegőztetését, vagy akár, ha ébredés után kitakargatva egy kis plusz melegben szeretnénk tudni kisbabánkat.
A földre letéve játszani, alulról is melegíti és nem tudja lerugdosni magáról, mint egy takarót, miközben szabadon mozoghat.
 
Használata javasolt:
 - a kórházból való hazaszállításnál
 - amikor megkezdjük a baba levegőztetését
 - fürdetés és babaúszás után
 - kültéri hálózsákként
 - autósülésben, babakocsiban, hordozóban való utaztatásnál
 - földön játszás idején, amikor még csak háton fekszik és betakarnánk
 - légkondicionált helyiségben
 
Ne hagyja a babát egyedül, őrizetlenül a termékkel, fulladás veszély. A gyártó / forgalmazó nem vállal felelősséget a termék használatából fakadó balesetekért.
 
- 4 különböző méretben vásárolható meg: 62, 68, 72, 80, ami a baba cm-ben megadott testhossza alapján értendő. Extra méretekben külön megrendelésre is gyártunk, kérjük ezzel kapcsolatban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. írjatok.
 - Folyamatosan frissülő szín és anyag választék.
  - 40 fokon mosható.
 
Anyaga:
- Baby soft, 60% acrylic 40% polyamide
 
Melyik méretet válasszam?
Egy átlag méretű újszülött a 62-es méretű Babamelegítő Kiscsillagot tavaszi - nyári időszakban kb. 2-3 hónapig tudja használni, amíg testhossza el nem éri az 59-60cm-ert, és így még alá tud öltözni plusz ruha rétegekkel a Kiscsillagnak. Őszi - téli időszakban több ruhát adunk a babánkra, ezért rövidebb ideig lehet kényelmesen használni a Babamelegítő Kiscsillagot, ezért a hidegebb időszakban születő babáknak egyből a 68-as méretet szoktuk javasolni, hogy tovább használható legyen. Mindig a jelenlegi testhossz és a jelenleg használt ruhaméretnél eggyel nagyobb méretű Babamelegítő Kiscsillagot javaslunk használni, hogy kényelmesen mozoghasson benne a baba és tovább jó legyen. Vagyis egy 68cm-es babának a 72-es méretet.
 
Ti mondtátok
Anyukák visszajelzései a Monello baby&more termékekről fotóval.
 
Kapcsolódó cikkek:
3 dolog, ami megkönnyíti a kezdő anyukák mindennapjait
Babakocsiban, autósülésben is használható multifunkciós takaró a Kiscsillag
A stylistok is szeretik a kiscsillagot

A Babamelegítő Kiscsillag, mint styling elem

 • Published in Media
 • Published in
A Babamelegítő Kiscsillagba könnyű beleszeretni, finom pihe-puhasága, élénk vidám és pasztell színei miatt.
Így történt, hogy a Praktika Magazin stylistja is a türkiz színű Babamelegítő Kiscsillagot választotta a fotózáshoz.
Köszönjük, hogy hozzájárulhattunk a játszópajtásaink sikeréhez.
Az ész érvek mellett pedig szóljon a Dress N' Go, vagyis, a Babamelegítő Kiscsillag másik fontos tulajdonsága, pik-pakk öltöztethető bele a babuci, mindenféle hosszadalmas szuszakolás nélkül és már indulhattok is!

 

Én is szeretnék Babamelegítő Kiscsillagot!

Subscribe to this RSS feed
   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook