Kosaram
Rólunk

Rólunk

Javaslatok mágikus doboza

Írd meg a javaslatodat, és dobd be ide a Javaslatok és ötletek dobozába.

Ezzel segíted a munkánkat és azt, hogy olyan termékeket tudjunk fejleszteni, melyek a Te a Ti igényeiteknek megfelelőek.

Nincsenek jó vagy rossz ötletek, a Te igényeid vannak. Írj a termékeinkről, a webshopról, a cikkeinkról vagy akár az új blog rovatunkról.

Csak Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., írd meg és már be is dobtad a javaslatodat! Köszönjük!

Vagy írj e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy üzenetként a Fb oldalunkra, vagy kommentben, vagy akár postban is.

Read more...

Találkozzunk a Monello_Moms Instagram oldalunkon!

Kövess minket Instagramon is a monello_moms oldalunkon, hogy minél több Monello Mami fotóját oszthassuk meg veletek. Nem csak a Monello baby&more termékek, hanem mindenféle a Monello Mamik mindennapjairól, okos, vicces, praktikus megoldások, könnyek és mosolyok, minden az átlagos de szuper Anyukákról :) #monellomoms #Monellobaby&more
Találkozzunk a Monello_moms Instagram oldalunkon.

Lájkolj minket a Facebookon is!
Read more...

Fizetési és szállítási módok

FIZETÉSI opciók
Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •         előre utalás
 •          utánvétel készpénzzel
 
SZÁLLÍTÁSI és ÁTVÉTELI opciók
Az alábbi szállítási opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •          Monello baby&more Átvételi pont
 • GLS csomagküldő szolgálat
 

ELKÖLTÖZTÜNK! Az átvételi pont címe: POPGROUP | H-1023 Budapest, Riadó utca 7.
A Széll Kálmán tértől 15 percre BKV-val.
Google helymeghatározás:
https://www.google.hu/maps/place/Budapest,+Riad%C3%B3+u.+7,+1026/@47.5224554,18.9928424,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dece3ed72c71:0xf0c9500ce8bbc2d3!8m2!3d47.5224518!4d18.9950311Ez egy sötét téglás épület ez egy irodaház, a recepcióra belépve a POPGROUP-ot és Karácsony Vikit kell kérni, ő fogja átadni a csomagot.
A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

Parkolni az irodaház előtti felhajtón sajnos nem szabad, de az utcában ingyen lehet parkolni.
BKV-val megközelíthető a Pasaréti téri megállótól az 5-ös busszal, vagy a Kelemen László utcai megállótól a 61-es, 129-es villamossal. A Pasaréti téren egy Aldi szupermarket található.
5-ös busszal Pasaréti téren kell leszállni, és vissza felé kell sétálni, van egy zebra az úton ott átjönnek és besétáli az úton. 61-es villamos illetve 129-es busszal el kell jönni az Akadémia megállóig és ott kell átsétálni a parkon, hátulról elhaladva az HBO mellett leghátul lesz, nagy üveges irodaház.

Átvételi pont nyitva tartása:
H-P: 10.00 - 17.00

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.
Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon, a fent írt számon. Vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

SZÁLLÍTÁSI / ÁTVÉTELI OPCIÓK ÉS DÍJAIK
Alább részletezzük, hogy melyik szállítási opció mennyibe kerül:
 •          Monello baby&more Átvételi pont – 0Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás előre utalás esetén - 1200Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás utánvétellel - 1575Ft
 
FIZETÉSI opciók azok díja a SZÁLLÍTÁS és csomag ÁTVÉTEL függvényében
 •           előre utalás – 0Ft – mindegyik szállítási mód esetén válaszható. A csomagodat akkor indítjuk útjára, amikor a megrendelés összege beérkezett hozzánk.
 •           utánvétel készpénzzel – Monello baby&more átvételi pont – 0Ft,
 • utánvétel készpénzzel - GLS csomagküldő szolgálat kiszállítása esetén +375Ft
 •    
 • További információ: GYIK és ÁSZF

 

Read more...

Monello baby&more szeretettel anyukáktól anyukáknak

A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.
 
Termékeinket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a kezetekbe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.
 
Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? Mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.

 
Ismerd meg termékeinket:
Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag©
 
Monello baby&more Szoptatós-hordozós Poncsó Soft©
Monello baby&more Szoptatós-hordozós Poncsó Light©
 
Monello baby&more PihePuha PelusPárna©
 
Monello baby&more Nyakba Törölköző©
Monello baby&more Óriás kapucnis Törölköző©
 
Monello baby&more Növényszoknya©
Monello baby&more Autósülés letakaró©
Monello baby&more Élménygyűjtő PiknikPléd©
 
 
Megköszönjük, ha lájkolsz minket a Facebookon, követsz minket az Instagrammon és megosztod a postjainkat, cikkeinket, fotóinkat, hogy ezáltal minél több anyuka megismerhessen minket.
www.facebook.com/Monellobabyandmore
www.instagram.com/monello_moms/
 

Ti mondtátok

Ha küldesz nekünk fotót a termékeinkről használat közben rövid leírással, amit mi közzétehetünk, azzal a többi anyukát is segíted, hiszen a leghitelesebb információ forrás mindenki számára a Ti visszajelzéseitek.

 

Nézz bele a vásárlói visszajelzésekből készített összeállításunkba.

Jelenleg itt a webshopon és vásárokon, kiállításokon keresztül tudsz Monello baby&more©  terméket vásárolni.

 

Read more...

A Monello baby&more anyukái

Mostanában divatosak az anya-lánya együttesek. Mi is ilyenek vagyunk, csak mi 36 évvel ezelőtt alakultunk, ugyan akkor még nem tudtuk, hogy 33 évvel később egy közös vállalkozásba is fogunk, kihasználva, hogy mindketten azt tudjuk csinálni, amit szeretünk, és amihez értünk.

 

A fotó ugyanazon a kőfalon készült, 36 év elteltével.
 
Albert Zsuzsa, az édesanyám, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt.

 

 

Az új termékek fejlesztése során nagyon fontos az a szakmai tapasztalat, amit ő elsajátított az évek során. Nincs olyan, amit ő ne tudna megvalósítani. E miatt sokszor készítünk egyedi megrendeléseket is. Például az egyik legújabb termékünk is egyedi megrendelésnek indult, még a webshopra sem került fel és már az 5. megkeresést kaptuk, így szájról – szájra terjedve. Szorosan együttműködünk az anyukákkal, minden új terméknél bevonjuk őket, így tökéletesítve azokat.

 

 

Én, Voit Eszter közgazdászként végeztem. 15 év a reklámszakmában, 4 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 3 éve pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életembe. 2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek.

 


 

Igyekszem felvenni a ritmust, amíg alszanak, örökös lelkiismeret furdalással, mert egyszerűen nem bírok annyi időt szánni rá, mint amennyit szeretnék, de mégis hajt a vágy és csinálnom kell. Feldob, boldoggá tesz és harmonizál.  Sok-sok tervvel és most, hogy az ovit kezdték talán már több idővel is?!! (nyihihhhi…)

 

 

A húgom nem csak a magánéletem fontos szereplője, de a Monello baby&more legfőbb inspirátora, nőként és anyaként teljesen megért, bátorít, lelkesít, kész ötletekkel segíti a munkámat. De ha úgy alakul, akkor segít a rendezvényeken, vásárokon, piacokon, csomagokat állít össze és postáz, kiszállítást intéz.
Mindketten szeretjük a praktikus dolgokat. A márka filozófiánk is a „Praktikus gondoskodás” jegyében zajlik. Az első termékünket a Monello baby&more szoptatós poncsót is a „szükség szülte”, 3 éve még egyáltalán nem voltak kaphatóak nálunk ilyen jellegű termékek, a kisfiamat pedig igény szerint szoptattam, de nem akartam feladni azt sem, hogy gyakran kimozdulhassak otthonról és a szemérmesebb kategóriába tartoztam, nálam ez annál intimebb volt, mint, hogy bárhol előkapjam. Főleg újszülött és kisbabáknak szóló termékeket készítünk, jelenlegi kedvenc a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag, aminek puhaságába első tapintásra beleszeretnek.

 

De ahogy a fiaim nőnek, új és új termékekre születik igény. Ilyen kis - és nagy gyerekeknek szóló termékünk a Monello baby&more Óriás kapucnis törölköző, ami fél évestől, akár iskolás korig is jó, mert hatalmas méretének (140x90 + 30cm kapucni) köszönhetően nagyon jól belebugyolálhatóak a gyerekek. Hiszen attól, hogy megnőttek még vizes lesz a hajuk fürdés közben, így nekik is jár a kapucni.

 

 

Az anyasággal értettem meg igazán az édesanyámat, hogy anno mit miért csinált úgy, ahogy, és hogy ez mekkora erőfeszítést, odafigyelést, türelmet igénylő dolog. Ez a fajta „anya empátia” szerintem igazán csak az anyukák között tud működni, addig hiába látod, hallod, nem tudod teljesen átérezni.
Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy önállóan tudok alkotni és ezzel más anyukáknak segíteni, megoldást nyújtani a mindennapokban. Hálás vagyok, hogy ezáltal több időt tudok a fiaimmal tölteni és így ők egy sokkal kiegyensúlyozottabb anyukát kapnak vissza.
Azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll... Mögöttem olyan férfi áll, aki a háttérből úgy segít engem, hogy meghagyja ezt az én játszóteremnek és hagyja, hogy szabadon szárnyalhassak miközben tudom bármikor számíthatok rá legyen szó a fiaink teljes ellátásáról vagy akár egy üzleti javaslatról. Bár tudom nehezére esik, de tiszteletben tartja és ez nagyon fontos nekem.
 
Anyával egymásért is csináljuk a Monello baby&more-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásunknak. Támogatjuk, inspiráljuk, kiegészítjük egymást. Egy újabb kapcsolati szintet léptünk azzal, hogy közös vállalkozást irányítunk, egy újabb szoros kapocs, ami az anya – lánya együttesünket erősíti, akár divatos, akár nem.

 

Íme a termékkínálatunk.

Megtalálsz minket a Facebookon is

 

Read more...

Pénz visszafizetési garancia – fizetés és szállítási opciók

Kedves Monello Mamik!

 

Tudjuk, hogy a webshopon való vásárlás egyik fő gátja, az, hogy csak virtuálisan látjátok a termékeket és nem tudjátok megfogni, kipróbálni őket. Fokozottan igaz ez olyan termékek estében, amelyek teljesen újak. Egyelőre még nincs üzletünk sem bemutató termünk, ezért mi pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Nem szeretnénk, ha ez lenn az akadály a vásárlásban, vagy ha utólag csalódottak lennétek.

A pénz visszafizetés minden termékünkre vonatkozik, amit csak kipróbáltatok és nem használtatok és ugyanolyan jó állapotban tudtok visszajuttatni nekünk, mint ahogy azt kaptátok.
Internetes vásárlás esetén úgynevezett elállási jog illeti meg a vásárlót a törvény alapján (a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet) 14 nap illeti meg a vásárlót, mint vásárlástól való elállási jog.
 
De miután tudjuk, hogy sokszor a baba megérkezése előtt vásároljátok meg a termékeinket vagy ajándékba adjátok, ezért mi ezt a 14 napot felemeltük 30 napra. Így a pénzvisszafizetési garanciát a Monello baby&more 30 napon belül vásárolt Monello baby&more terékekre vállalja.

 

Amennyiben csak a méret, vagy a szín nem jó, posta költség ellenében, vagy az átvételi pontunkon szívesen kicseréljük az adott terméket. Amennyiben nem ilyen termékre számítottatok, akkor pedig visszafizetjük a termék árát, amennyiben visszapostázzátok azt számunkra, vagy leadjátok az átvételi pontunkon. Ez esetben kérlek, előzetesen keressetek meg minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy keressétek Albert Zsuzsát a 06305927585-ös telefonszámon, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat.

 

 
FIZETÉSI opciók
Az alábbi fizetési opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •         előre utalás
 •          utánvétel készpénzzel
 • utánvétel bankkártyával
SZÁLLÍTÁSI és ÁTVÉTELI opciók
Az alábbi szállítási opciók közül választhatsz a megrendelésed során, mindegyiket részletesen megtalálod az ÁSZF és a GYIK menüpontok alatt:
 •          Monello baby&more Átvételi pont
 • GLS csomagküldő szolgálat
     
 
 
SZÁLLÍTÁSI / ÁTVÉTELI OPCIÓK ÉS DÍJAIK
Alább részletezzük, hogy melyik szállítási opció mennyibe kerül:
 •          Monello baby&more Átvételi pont – 0Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás előre utalás esetén - 1100Ft
 • GLS csomagküldő szolgálattal kiszállítás utánvétellel - 1470Ft
 GLS kiszállítás esetén, a csomag kiszállítását megelőzőn a GLS értesíti a vásárlót a kiszállítás várható időintervallumáról, amennyiben ez nem megfelelő a vásárlónak, akkor azt a GLS által megadott felületen (e-mail, sms) lehet módosítani. Így nekünk nem releváns megadni a kiszállítási időintervallumot, mert ezt a GLS intézi. A megértést köszönjük.

 

FIZETÉSI opciók azok díja a SZÁLLÍTÁS és csomag ÁTVÉTEL függvényében
 •           előre utalás – 0Ft – mindegyik szállítási mód esetén válaszható. A csomagodat akkor indítjuk útjára, amikor a megrendelés összege beérkezett hozzánk.
 •           utánvétel készpénzzel – Monello baby&more átvételi pont – 0Ft,
 • utánvétel készpénzzel - GLS csomagküldő szolgálat kiszállítása esetén +370Ft
 • utánvétel bankkártyával - csak GLS csomagküldés esetén lehetséges +370FT
     

 

ELKÖLTÖZTÜNK!

Az átvételi pont címe: POPGROUP | H-1023 Budapest, Riadó utca 7.
A Széll Kálmán tértől 15 percre BKV-val.
Google helymeghatározás:
https://www.google.hu/maps/place/Budapest,+Riad%C3%B3+u.+7,+1026/@47.5224554,18.9928424,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dece3ed72c71:0xf0c9500ce8bbc2d3!8m2!3d47.5224518!4d18.9950311Ez egy sötét téglás épület ez egy irodaház, a recepcióra belépve a POPGROUP-ot és Karácsony Vikit kell kérni, ő fogja átadni a csomagot.
A munkánkat segíted, ha pontos összeget hozol, fizetés csak készpénzben lehetséges.

Parkolni az irodaház előtti felhajtón sajnos nem szabad, de az utcában ingyen lehet parkolni.
BKV-val megközelíthető a Pasaréti téri megállótól az 5-ös busszal, vagy a Kelemen László utcai megállótól a 61-es, 129-es villamossal. A Pasaréti téren egy Aldi szupermarket található.
5-ös busszal Pasaréti téren kell leszállni, és vissza felé kell sétálni, van egy zebra az úton ott átjönnek és besétáli az úton. 61-es villamos illetve 129-es busszal el kell jönni az Akadémia megállóig és ott kell átsétálni a parkon, hátulról elhaladva az HBO mellett leghátul lesz, nagy üveges irodaház.

Átvételi pont nyitva tartása:
H-P: 10.00 - 17.00

A csomagot először össze kell készítenünk, ez pár napot is igénybe vehet, így amikor már a csomag átvehető, arról külön értesítést küldünk e-mailben.
Sajnos előfordulhat, hogy ez az értesítő e-mailünk a SPAM mappádban landol, ez egyénileg van beállítva mindenkinél, ezt mi sajnos nem tudjuk befolyásolni. Ezért kérlek, ha az 5. nap elteltével sem kaptál értesítést, akkor csekkold a spam mappádat, vagy érdeklődj nálunk telefonon, a fent írt számon. Vagy e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 

 

Read more...
   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook