Kosaram

A Monello baby&more anyukái

Mostanában divatosak az anya-lánya együttesek. Mi is ilyenek vagyunk, csak mi 36 évvel ezelőtt alakultunk, ugyan akkor még nem tudtuk, hogy 33 évvel később egy közös vállalkozásba is fogunk, kihasználva, hogy mindketten azt tudjuk csinálni, amit szeretünk, és amihez értünk.

 

A fotó ugyanazon a kőfalon készült, 36 év elteltével.
 
Albert Zsuzsa, az édesanyám, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt.

 

 

Az új termékek fejlesztése során nagyon fontos az a szakmai tapasztalat, amit ő elsajátított az évek során. Nincs olyan, amit ő ne tudna megvalósítani. E miatt sokszor készítünk egyedi megrendeléseket is. Például az egyik legújabb termékünk is egyedi megrendelésnek indult, még a webshopra sem került fel és már az 5. megkeresést kaptuk, így szájról – szájra terjedve. Szorosan együttműködünk az anyukákkal, minden új terméknél bevonjuk őket, így tökéletesítve azokat.

 

 

Én, Voit Eszter közgazdászként végeztem. 15 év a reklámszakmában, 4 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 3 éve pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életembe. 2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek.

 


 

Igyekszem felvenni a ritmust, amíg alszanak, örökös lelkiismeret furdalással, mert egyszerűen nem bírok annyi időt szánni rá, mint amennyit szeretnék, de mégis hajt a vágy és csinálnom kell. Feldob, boldoggá tesz és harmonizál.  Sok-sok tervvel és most, hogy az ovit kezdték talán már több idővel is?!! (nyihihhhi…)

 

 

A húgom nem csak a magánéletem fontos szereplője, de a Monello baby&more legfőbb inspirátora, nőként és anyaként teljesen megért, bátorít, lelkesít, kész ötletekkel segíti a munkámat. De ha úgy alakul, akkor segít a rendezvényeken, vásárokon, piacokon, csomagokat állít össze és postáz, kiszállítást intéz.
Mindketten szeretjük a praktikus dolgokat. A márka filozófiánk is a „Praktikus gondoskodás” jegyében zajlik. Az első termékünket a Monello baby&more szoptatós poncsót is a „szükség szülte”, 3 éve még egyáltalán nem voltak kaphatóak nálunk ilyen jellegű termékek, a kisfiamat pedig igény szerint szoptattam, de nem akartam feladni azt sem, hogy gyakran kimozdulhassak otthonról és a szemérmesebb kategóriába tartoztam, nálam ez annál intimebb volt, mint, hogy bárhol előkapjam. Főleg újszülött és kisbabáknak szóló termékeket készítünk, jelenlegi kedvenc a Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillag, aminek puhaságába első tapintásra beleszeretnek.

 

De ahogy a fiaim nőnek, új és új termékekre születik igény. Ilyen kis - és nagy gyerekeknek szóló termékünk a Monello baby&more Óriás kapucnis törölköző, ami fél évestől, akár iskolás korig is jó, mert hatalmas méretének (140x90 + 30cm kapucni) köszönhetően nagyon jól belebugyolálhatóak a gyerekek. Hiszen attól, hogy megnőttek még vizes lesz a hajuk fürdés közben, így nekik is jár a kapucni.

 

 

Az anyasággal értettem meg igazán az édesanyámat, hogy anno mit miért csinált úgy, ahogy, és hogy ez mekkora erőfeszítést, odafigyelést, türelmet igénylő dolog. Ez a fajta „anya empátia” szerintem igazán csak az anyukák között tud működni, addig hiába látod, hallod, nem tudod teljesen átérezni.
Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy önállóan tudok alkotni és ezzel más anyukáknak segíteni, megoldást nyújtani a mindennapokban. Hálás vagyok, hogy ezáltal több időt tudok a fiaimmal tölteni és így ők egy sokkal kiegyensúlyozottabb anyukát kapnak vissza.
Azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll... Mögöttem olyan férfi áll, aki a háttérből úgy segít engem, hogy meghagyja ezt az én játszóteremnek és hagyja, hogy szabadon szárnyalhassak miközben tudom bármikor számíthatok rá legyen szó a fiaink teljes ellátásáról vagy akár egy üzleti javaslatról. Bár tudom nehezére esik, de tiszteletben tartja és ez nagyon fontos nekem.
 
Anyával egymásért is csináljuk a Monello baby&more-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásunknak. Támogatjuk, inspiráljuk, kiegészítjük egymást. Egy újabb kapcsolati szintet léptünk azzal, hogy közös vállalkozást irányítunk, egy újabb szoros kapocs, ami az anya – lánya együttesünket erősíti, akár divatos, akár nem.

 

Íme a termékkínálatunk.

Megtalálsz minket a Facebookon is

 

Last modified onszerda, 01 február 2017 19:21

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

   A Monello baby&more© baba - mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.
 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

fb iconLog in with Facebook