Adományozd el kinőtt Babamelegítő Kiscsillagod

A Mágikus Monello doboz

Tudjátok Lányok a Monellonak van egy Mágikus doboza, ahová Ti is bedobhatjátok az ötleteiteket. Már nagyon sok mindenben segítettétek a munkánkat  így tudjuk a termékeinket is minél jobban a Ti igényeitekre formálni. Így született meg a Nyitott kézvégű vagy kézkidugós Babamelegítő Kiscsillagok ötlete, ezért adunk 2017 nyarától gymbag táskát az Élménygyűjtő Piknikplédekhez ajándékba a hagyományos zsák helyett, mert ti kértétek, hiszen sokkal praktikusabb a használata és még sorolhatnánk… Most babaruha adományozás az amivel kapcsolatban egy szuper kezdeményezés indult útjára.

 

Babaruha adományozás

Nemrég Fülöp Kinga egy csodálatos kezdeményezéssel keresett meg minket. Kislányának a már kinőtt Babamelegítő Kiscsillagját szerette volna oda ajándékozni egy olyan családnak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak. Ez a segítő szándék annyira megtetszett nekünk, hogy felvettük a kapcsolatot a Tündérpakk Alapítvánnyal és úgy döntöttünk közzétesszük és lehetőséget biztosítunk más anyukáknak is, erre a támogatási formára.

De kérlek, ne érezze senki magát kellemetlenül, aki nem tud, vagy különböző okokból (több babát szeretne és félreteszi a tesónk, családon belül ajándékozza tovább, már megvan a jól bevált alapítvány, család, ismerős, szomszéd akinek tovább adja, stb.) nem szeretne ebben részt venni, ez csupán egy lehetőség. Igazából nekünk tudnunk sem kell róla, hiszen a segítség nyújtás direktben a Tündérpakk alapítványon keresztül zajlik majd. Persze, ha értesítetek róla, mi nagyon szívesen megosztjuk azt.

Adomanyozz Kiscsillagot

A Tündérpakk alapítványról

A Tündérpakk alapítványt olyan anyukák koordinálják nap, mint nap, akik maguk is megtapasztalták, milyen az, amikor nincs. Nincs élelem, ruha, játék, ajándék a fa alatt, vagy nincs egy segítő kéz, aki segít eligazodni egészségügyi vagy jogi kérdésekben. Ezért ők úgy döntöttek, hogy szeretettel segítenek krízis helyzetbe került, rossz anyagi körülmények közt élő családoknak ruhákkal, játékokkal, esetenként élelmiszerrel, pelenkával, tisztító és tisztálkodó szerekkel.

Saját autóikkal teszik mindezt, ellenszolgáltatás nélkül. Vidéken élő kérőiknek futárszolgálattal szoktak adományt küldeni, melynek díját ők magunk nem tudjuk vállalni. Ezt minden esetben a kérőnek kell állnia.
Miután ők maguk is gyermekeket nevelnek, családjuk, munkájuk van! Így nem mindig tudnak minden kérésre azonnal reagálni!

 

Hogyan tudok én is adományozni?

A Tündérpakk alapítvány munkáját felajánlásokkal lehet segíteni, ez nem csak Babamelegítő Kiscsillag, vagy bármilyen más Monello babymore termék, hanem bármi lehet. Akár, ha a tavaszi nagytakarítás során találtok olyan jó állapotú dolgokat, amiket már nem használtok, akkor jusson eszetekbe a Tündérpakk Alapítvány.

Adományozás esetén a Fb-on üzentben lehet őket a legegyszerűbben elérni. Az adományozás direktben a Tündérpakk alapítványon keresztül történik, ők minden felajánlást lefotóznak, de személyiségi jogok miatt nem minden esetben tudják fotózni az átadást (csak akkor, ha ezt megengedi az adományt kapó család).

 

Miért pont a Tündérpakk?

Olyan alapítványt választottunk, akiket személyesen is ismerünk, tudjuk, hogy valóban jó helyre kerülnek majd a felajánlások, akik igazán hálásak minden féle segítségért, és akik szívvel-lélekkel önzetlenül teszik mindezt. A Tündérpakk Alapítvány szíves és lelke Szomolányi Timi.

Fantasztikus az a munka, amit ő végez nap, mint nap a családja mellett. Minden tiszteletem az övé és a hasonló munkát végző anyukáké.

Bár ismerem Timit, mégis úgy érzem, az a leghitelesebb, ha a saját szavain keresztül ismeritek meg őt, és az ő történetét.

“Amikor kislány voltam, úgy gondoltam soha nem lesz gyerekem, mert nagyon rossz gyerekkorom volt. Apám korán ott hagyott minket, 3 vagyunk testvérek. Anyám évekig egyedül nevelt. Szükségem lett volna az anyámra, de ő mindig dolgozott…

Soha nem számíthattam rá sem anyagilag sem érzelmileg. Pedig néha szükségem lett volna rá! És főleg érzelmileg. Aztán megismerkedett a férjével az anyám és végleg eltávolodtunk egymástól. 13 éves voltam…

15 éves koromban elkezdtem dolgozni és kirepültem otthonról: albérletben laktam és dolgoztam. Aztán 28 éves koromban kimentem Franciaországba dolgozni egy folyami hajóra. Megismertem egy férfit és új családom lett! De mikor a gyerekkérdés felvetődött minden porcikám tiltakozott elenne, nekem gyerek? Dehogy! Nem akarom, hogy olyan rossz élete legyen, mint nekem volt! Ki tudja, milyen anya leszek? Nem volt jó példa előttem!

Amikor aztán mégis megszületett Csenge, mindent megtettem, hogy jó legyek, és megpróbáltam minden elvárásnak megfelelni! Nem kaptam ebben támogatást, nem is éltem meg a terhességet és az anyaságot jól. És amikor egyedül maradtunk Csengével, akkor magam hibáztattam, hogy na, ugye én megmondtam: nem vagyok képes családban felnevelni egy gyereket, így ő sem fog engem szeretni, vagy kötődni hozzám, ahogy én sem anyámhoz!

Ha valami rosszaságot csinált, akkor magamat hibáztattam, hogy biztos azért, mert egyedül nevelem, mert csonka családban nő fel, blablabla… 

Amikor viszont megismertem Gyurit, akkor tudtam, éreztem, hogy ő az igazi!

Szép lassan beleszerettem, pedig nem akartam, hogy miattam elhagyja a feleségét. Sőt soha még csak meg sem említettem, nehogy azt gondolja, mennyire akarom, hogy velem, velünk éljen! Minden hétvégét egyedül töltöttünk, és csak vártam, hogy egyszer ez megváltozik, talán. És akartam neki, nekünk szülni, mert tudtam, hogy ő más! Akartam ezt az anyaságot és igazam lett!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen későn találkoztunk, de biztos így volt ez megírva valahol! De remélem sok az időnk és együtt szeretetben és szerelemben tudjuk felnevelni a két kislányunkat – mert most már Ő Csenge életében is az apa. Nagyon szeretem őt! Megadta nekem életem legnagyobb ajándékát! Most már nem terhes az anyaság, nem érzem úgy, hogy szar vagyok!”

(Forrás: Hadas Kriszta jön a baba, http://jonababa.reblog.hu )

http://www.tunderpakk.hu

Forduljatok hozzájuk bizalommal!

A pénzadományokhoz a számla szám szövegesen is:
Magnet Bank: 16200120-18541478
Külföldről: IBAN: HU 1816200120-18541478-00000000

Oszd meg!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük