AKCIÓ

Drága Monello Mamik,

Anyák Napja alkalmából -15% kedvezményt adunk minden Monello baby&more termékre a www.monello.hu webshopon történő vásárláskor.

Monello nyári akció -15%

Íme az Akció részletei:

Vásárolj 2018. június 20-án egész nap 0.00 órától -éjfélig bármilyen Monello baby&more terméket a webshopról, használd a kuponkódot és a rendszer automatikusan levonja a termékek összegéből a -15% kedvezményt.

A kuponkód:Nyár2018

Kuponkód Monello nyári akicó -15%Az árakat nem változtatjuk!

Az akció, a Monello ajándék párna kivételével minden, jelenleg a webshopon látható termékünkre vonatkozik! Az árakat sem változtatjuk, így már előre tudtok kalkulálni! Amennyiben más akciós termékekkel együtt Monello ajándék párnát is szeretnétek rendelni, akkor a megjegyzés rovatba írjátok be kérlek, és mi külön kalkuláljuk hozzá az árat, amit külön fogunk nektek megírni.

20 000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

Monello ingyenes szállítás 20000Ft felett

AZ AKCIÓ GLS KISZÁLLÍTÁS és ÁTVÉTELI PONTOS átvétel esetén is érvényes, és ELŐRE UTALÁSSAL épp úgy tudtok fizetni, mint UTÁNVÉTELLEL!

És ami a hab a tortán, amennyiben a vásárlásod értéke eléri a 20 000Ft-ot, akkor ingyen szállítjuk ki neked a rendelésed. Épp ezért érdemes többen együtt rendelnetek.

A Fizetési és szállítási opciókról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Monello Piknik pléd akció

Hogyan aktiváljam a kuponkódot?

A kuponkódot a termékek kiválasztása után, a bevásárlókosárban a termék lista fölött található kis címkét szétvágó olló ikon mellett, aKuponkód mezőbe írjátok be kérlek “Nyár2018” , majd nyomjátok meg a mellette, balra található, fekete nyilat. Ezzel már aktiváltad is a kuponodat.

Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel. Ez a kuponkód más kedvezményekkel nem vonható össze, kivéve a 20 000Ft feletti ingyenes kiszállítás. Nem megfelelő kódfelhasználás esetén a rendelés összegét korrigáljuk.

IRÁNY A WEBSHOP

Monello Babamelegítő Kiscsillag akció -15%Pénzvisszafizetési garancia

Pénzvisszafizetési garancia Monello baby&more

És ne felejtsétek! PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT biztosítunk, így ha nem lennétek megelégedve a megvásárolt termékünkkel (ami természetesen kötve hiszünk 🙂, és még nem használtátok, a kiszállításnak megfelelő állapotban van, akkor az árát visszafizetjük nektek.

A PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁNKRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ.

CSAK most szerdán 2018.06.20-án egész nap 0.00 órától – éjfélig! SAVE THE DATE!

Figyelem! Az AKCIÓS NAPON leadott rendeléseknél elképzelhető, hogy nem tudjuk tartani a szokásos 3-5 munkanapos szállítási időt. Amennyiben csúszik a kiszállítás, erről e-mailben értesíteni fogunk. Köszönjük a megértést!

Láttad már az új Nyári Limited Edition Babamelegítő Kiscsillagokat?

új nyári monello babamelegítő kiscsillag

Most itt az alkalom, hogy kedvezményesen hozzájuss.

Használd a kívánságlistát

Az én Monello kívánsláglistám

…és válaszd már ki most, hogy mi az ami tetszik, ez nem jelent még semmiféle elköteleződést, csupán, mint egy jegyzetfüzet, összegyűjti neked azokat a Monello baby&more termékeket, amik tetszenek neked. Egy gombnyomással akár e-mailben tovább is küldheted a barátnődnek, hogy együtt rendeljetek.

A kívánságlista előnyeiről és használatáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

KÖRBENÉZEK A TERMÉKEK KÖZÖTT

baby photo monello

Amennyiben nem találod a kérdésedre a választ, írj nekünk az info@monello.hu címre.

Találkozzunk virtuális a Monello webshopon 2018. 06.20-án szerdán!

Monello baby&more szlogen Praktikus gondoskodás